Loading...

Palcut mellemlægsark bliver ”butikssælger”

Palcut viser nyheder på Interpack – bl.a. mellemlægsark til palletering, der forvandler sig til en ”butikssælger”, en løsning til at producere egne mellemlægsark on site, en Smoother til ark i højgram kvalitet, og en modulær opbygning af Palcut arkdispenseren.

Mellemlægsark som ”butikssælger”

Palcut viser på Interpack det nye Point-of-Sales-koncept: Antim mellemlægsarket er udstyret med sideflapper, som hænger udover varerne på pallen. På flapperne kan man trykke et salgsbudskab, som bliver synligt, når pallen stilles frem. En effektiv måde at skabe synlighed på i dag, hvor flere og flere butikskæder sætter grænser for butikspromotion.

- Antim65 point-of-sale er et billigt alt i ét-koncept for markedsføring af mærkevarer i butikkerne, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i Palcut, og fortsætter: Det sparer kostbar tid for alle og giver brands en større synlighed i disse år, hvor mange butikker holder igen med at give plads til skilte og salgsdisplays fra leverandørerne.

Nyheden består af Palcut arkskærer og Antim antiskridpapir, der leveres klar til brug med det ønskede tiltryk. Perfekt til tidsbestemte og målrettede kampagner.

Antim Stacker giver fleksibilitet

Palcut tester et nyt koncept på Interpack: Palcut Stacker. Det er et modul, der sammenkobles med en Palcut arkdispenser. Stackeren består blandt andet af et løftesystem, der placerer de afskårne ark på en palle, som kan bruges andre steder i virksomheden.

- Mange af vores kunder har pakkelinjer, hvor de håndpakker. Her har de behov for en løsning, hvor de internt kan producere mellemlægsark, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut, og uddyber: Med en Palcut Stacker installation kan de skære ark til de andre pakkelinjer. Fordelen er fleksibilitet samt reduceret lagerplads og mindre lagerbinding.

Lars Jonasen glæder sig til kundernes tilbagemelding på konceptet. Vender de tommelfingeren op så vil vi snart have den færdige løsning på markedet.

”Smoother” til højgram ark

Palcut Smoother er en patenteret løsning, der fjerner spændinger i ark i kraftige papirkvaliteter, nemlig på 250 gram/m2 og derover. Det betyder, at det afskårne ark nu ligger helt fladt og klart på opsamlingsbordet til pakkerobotten. Dermed kan alt papiret på rullen udnyttes. Det reducerer antallet af rulleskift og driftsstop.

Større agilitet med modulær opbygning

De nye Palcut arkdispensere er opbygget modulært, så grundversionen nemt kan tilpasses langt de fleste pakkelinjer. Samtidig er det nemt senere at udvide med nye funktioner som fx hurtigt skift af papir i form af en vogn med papirrulle, som hurtig og præcist placerer den nye papirrulle i arkdispenseren. Dermed reduceres skiftetiden til få minutter. Udover den nemme integration i kundernes pakkelinjer, vil det modulære koncept reducere leveringstiden. 

Premiere for ny corporate identity

Palcut benytter lejligheden til at præsentere deres corporate identity på Interpack 2017 i Düsseldorf. Det omfatter et nyt logo, en ny grafisk identitet og et helt nyt standdesign, der sætter fokus på Palcut og Antims stærke egenskaber, der kan øge oppetiden og effektiviteten i pakkelinjer, samtidig med at omkostningerne reduceres og påvirkningen af miljøet reduceres. 

Yderligere information

Lars Østergaard Jonasen, product manager, Palcut A/S
Mobil: +45 3021 2656
E-mail: loj@palcut.com

keyboard_arrow_up